Klantervaringen

Share

Van mijn dochter kreeg ik een bon voor kleur/stijladvies cadeau. Na de overgang is mijn lichaam veranderd en ik vond het vaak moeilijk om kleding te kiezen, waar ik ook blij van werd. We gingen samen naar Martine, waar we eerst kennis maakten in een prettige omgeving. De kleuranalyse was verrassend. Hoewel ik intuïtief vaak wel de goede kleur koos, bleek er veel meer te kunnen buiten de “veilige” kleuren! Na het nemen van de maten en invullen van vragenlijsten heeft Martine voor mij een stijlboek gemaakt, dat we bij het 2e bezoek doornamen met veel tips op maat, waar ik erg blij mee ben.
Martine doet haar werk met plezier en dat kun je merken! Zij heeft persoonlijke aandacht, stelt je op je gemak. Dankbaar voor een lief cadeau van mijn dochter en een fijne adviseur! Ik kijk nu anders naar kleding, merk dat ik meer zelfvertrouwen heb op dat vlak. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Ria

Cadeau

Het kleur-en stijladvies dat ik van Martine heb gekregen, heeft mij veel plezier én inzicht gegeven! Martine is in staat om de persoon voor zich in het middelpunt te zetten en de mooie, sterke kanten aan het licht te brengen. Een boost voor het zelfvertrouwen! De kleurenwaaier gaat standaard mee de stad in; ik heb voor het eerst rode kleding gekocht en durf mezelf te laten zien. Samen met mijn dochters heb ik genoten van de persoonlijke aandacht van Martine.

Karina

“De workshop was super leuk! De dames waren heel, heel enthousiast. Leuk om te zien hoe makkelijk je met iedere vraag omgaat. Overal een goede tip of idee voor hebt en dat met een fijne nuchterheid en humor! Ennuh je tips waren gelijk succesvol… Ik kwam thuis vraagt mijn man of ik afgevallen was? Nou dat was natuurlijk echt niet zo, maar ik had mijn truitje in mijn broek om mijn bovenlijf in te korten en mijn benen te verlengen! Ik kwam niet meer bij, direct resultaat van de workshop. Mijn dag kon niet meer stuk! Dank voor deze geweldige middag!”

 

Kiki (47)Nijmegen

Eindelijk de tijd genomen om je te vertellen dat ik 80% van de kleding die je voor mij uitgezocht hebt met het stijladvies, heb besteld. En dat alle kleding perfect past en prachtig staat! Echt alles!
Niet alleen krijg ik veel complimenten, belangrijker, ik voel me zekerder, meer mezelf en mooier. En nu heb ik ook nog de promotie gekregen die ik wilde…

Al met al, goed nieuws! Nogmaals veel dank Martine.

Hieke (30)

Einde van de carrière, 60 jaar worden en 15 kilo afvallen geeft veranderingen in mijn leven en garderobekast. Bij de laatste heeft Martine mij uitstekend geholpen. Samen de kledingkast doornemen. Alle mooie, maar te grote merkkleding naar marktplaats, de rest in de bak.
De volgende keer samen winkelen in Haarlem. Nu wordt het echt leuk! Martine heeft op voorhand de gewenste kleding al bij elkaar gezocht. Heerlijk efficiënt! Ik hoef alleen maar te passen. Ik ben helemaal tevreden met mijn nieuwe jasjes, rok en jeans. Ze passen naadloos in het geheel. Dank je wel Martine, ik kan jaren verder met deze garderobe!

 

MarjanAmsterdam

Met zes dames hebben wij de workshop ‘welke stijl past bij jou?’ gedaan bij Martine Verheij van Colour your Closet. Het was een gezellige middag waarin we veel te weten zijn gekomen over ons figuur en welke kleding daar goed bij staat. Martine zorgt voor een persoonlijke sfeer en neemt de tijd om iedereen tips te geven en mee te kijken naar passende kleding. Aan het einde van de middag zijn meteen de eerste nieuwe kledingstukken besteld!

IMG_3269

José (33)Utrecht

Wauw, dat geeft nieuwe energie; een opgeruimde kast!
Nadat ik een kleur- en stijladvies van Martine had gekregen, zijn we een ochtend door mijn kleding kast heen gegaan.
Zoveel kleren die ik eigenlijk al lang niet meer droeg, maar door Martine’s vriendelijke en duidelijke mening was het wegdoen een eitje. Jeetje, wat had ik veel grijs en zwart in de kast. Duidelijk tijd voor meer kleur.
Dus ook het Pinterest moodboard met allerlei kledingstukken die passen bij mijn kleur en stijl, zijn perfect.
Martine houdt goed rekening met mijn stijl, waar ik me prettig in voel, de prijsklasse waar ik in zoek en tegelijkertijd voldoende input om ook een stukje uit mijn comfort kledingstijl te kijken. En daar word ik erg blij van. Dank je wel Martine

Maria (38)

SONY DSCHet begon als idee om gezamenlijk met mijn zussen en moeder ons jongste zusje te verrassen met een kleuradvies-cadeaubon voor haar verjaardag. Alleen bleek iedereen wel een advies te willen krijgen! Zo zijn we als groep bij Martine terecht gekomen voor een gezamenlijke kleur & stijlworkshop. Ontzettend leuk, leerzaam en nuttig jouw lichaamsbouw geanalyseerd te krijgen en te leren wat juist erg goed (of juist niet) kan. Eigenlijk blijkt veel te kunnen, maar soms op een manier waar je niet eerder aan hebt gedacht. Lichaamsdelen waar je niet zo blij mee bent, blijken sterke punten te worden met een aanpassing in jouw outfit! Mijn zussen hebben al geshopt om invulling te geven aan hun nieuwe stijl… En kleding die voor de een minder geschikt is, maakt een ander in de familie weer blij!

Marieke (36)Haarlem

De kleurenanalyse van Martine was verrassend. Het was even wennen na de ontdekking dat de kleuren waar ik van hou niet de beste keuze bleken te zijn in mijn kleding. Martine heeft me tijdens de kleuranalyse echt overtuigd om een ander kleurenpalet te gebruiken, waardoor mijn gezicht en uitstraling beter tot hun recht komen. Nu kies ik vaker voor mijn “nieuwe kleuren”, die bij nader inzien al best vaak in mijn kledingkast aanwezig bleken te zijn! 

 

Marieke (36)Haarlem

Voor mijn verjaardag kreeg ik een cadeaubon voor een kleuradvies en was daar heel blij mee. Ik wilde het ooit een keer doen en dat had mijn man onthouden. 
Maandag 3 november was het dan zover. Ik werd hartelijk ontvangen en we maakte een praatje wat ik zelf graag aan kleding draag en mocht daarna een kaart kiezen waarvan ik vond dat bij mij paste. Daarna gingen we beginnen. Ik kreeg allemaal mooie kleuren om mijn heen en ik kon heel goed zien hoe mijn gezicht reageerde op de kleuren. Heel bijzonder om te zien. Uiteindelijk bleek ik een “zomer winter” type te zijn. Het grappigste was dat ik deze kleurenkaart van te voren had uitgekozen en dat ik nu precies dit type was.
De zaterdag erna ging ik de stad in met een vriendin. Met mijn kleurenkaartje op zak ging ik de winkel in. Ik heb een heel leuk setje gekocht met kleuren die ik anders zelf niet zo snel zou kiezen en het staat me goed! Helemaal blij dus met mijn kleurenadvies en mijn kleurenkaart zit nu standaard in mijn handtas. Een echte aanrader dus!

Sandra, 34 jaarHoofddorp