Skip to content

Adviezen

Flitsconsult herenadvies

Flitsconsult herenadvies

Twijfel je of jouw stijl van kleden nog steeds matcht met jouw leeftijd, beroepsgroep of collega’s? Of wil je kort kennismaken met wat ik voor je kan betekenen op het gebied van kledingadvies? Probeer dan mijn flitsconsult herenadvies! In een uur kijken we naar jouw kledingstijl en of deze nog past bij wie jij bent en wat je wil uitstralen. Wij bekijken de pasvorm van je overhemden, het model van je broeken en eventuele pakken. Ook bespreken wij jouw stijl van kleden en of deze klopt met jouw uiterlijk en beroep. Na dit uur weet je waar je eventueel nog verbeteringen kunt aanbrengen en hoe je dit kunt doen. De kosten van een flitsconsult zijn €75,- en het duurt een uur. Ik kan op een door jou gewenste locatie komen of wij kunnen afspreken in Haarlem. Geïnteresseerd? Bel of neem contact met mij op. Mijn nummer is 06-10162520

Kledingstijl

Twijfel je of jouw stijl van kleden nog steeds matcht met jouw leeftijd, beroepsgroep of collega’s? Of wil je kort kennismaken met wat ik voor je kan betekenen op het gebied van kledingadvies?
Probeer dan mijn flitsconsult herenadvies! In een uur kijken we naar jouw kledingstijl en of deze nog past bij wie jij bent en wat je wil uitstralen. Wij bekijken de pasvorm van je overhemden, het model van je broeken en eventuele pakken. Ook bespreken wij jouw stijl van kleden en of deze klopt met jouw uiterlijk en beroep. Na dit uur weet je waar je eventueel nog verbeteringen kunt aanbrengen en hoe je dit kunt doen.

De kosten van een flitsconsult zijn €75,- en het duurt een uur. Ik kan op een door jou gewenste locatie komen of wij kunnen afspreken in Haarlem. Geïnteresseerd? 

Cadeau

Het is ook leuk om je vader, vriend, man of broer een flitsconsult cadeau te geven! Bijvoorbeeld als iemand een nieuwe functie krijgt of je broer aan zijn eerst echte baan gaat beginnen. Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden! Ik heb ook een (digitale) cadeaubon om fysiek iets te geven 😉
Let me Colour Your Closet