Flitsconsult herenadvies

Share

Twijfel je of jouw stijl van kleden nog steeds matcht met jouw leeftijd, beroepsgroep of collega’s? Of wil je kort kennismaken met wat ik voor je kan betekenen op het gebied van kledingadvies?
Probeer dan mijn flitsconsult herenadvies! In een uur kijken we naar jouw kledingstijl en of deze nog past bij wie jij bent en wat je wil uitstralen. Wij bekijken de pasvorm van je overhemden, het model van je broeken en eventuele pakken. Ook bespreken wij jouw stijl van kleden en of deze klopt met jouw uiterlijk en beroep. Na dit uur weet je waar je eventueel nog verbeteringen kunt aanbrengen en hoe je dit kunt doen.

De kosten van een flitsconsult zijn €75,- en het duurt een uur. Ik kan op een door jou gewenste locatie komen of wij kunnen afspreken in Haarlem. Geïnteresseerd? Bel of neem contact met mij op. Mijn nummer is 06-10162520

Kledingstijl
Tegenwoordig is het steeds belangrijker om een persoonlijke stijl te hebben. Een stijl die bij jou past en die past binnen jouw werkgebied. Voor de een kan business casual gekleed gaan iets anders betekenen dan voor de ander. Dat is geheel afhankelijk van je functie en beroepsgroep. Ik kan je helpen om de juiste stijl te vinden die past bij jou, bij je omgeving en waar jij je prettig in voelt.

Cadeau
Het is ook leuk om je vader, vriend, man of broer een flitsconsult cadeau te geven! Bijvoorbeeld als iemand een nieuwe functie krijgt of je broer aan zijn eerst echte baan gaat beginnen. Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden! Ik heb ook een (digitale) cadeaubon om fysiek iets te geven 😉

flitsconsult herenadvies

flitsconsult herenadvies