Klantervaringen

Share

Met het ouder worden (ik ben 58) kreeg ik het gevoel dat er wat moest gebeuren met mijn huidige garderobe. Mijn lichaam verandert en met mijn hobby om te snuffelen in tweedehandswinkeltjes kom ik er niet meer. Hoogste tijd om door te schakelen naar kleding die iets voor me doet, meer kwaliteit, een goede pasvorm, flatteus en met een tijdloze uitstraling. Garderobe 2.0, zoiets.

Vroeger was ik een herfsttype maar ik zag in de afgelopen jaren dat die kleuren me ouder gingen maken en dat ik opfriste als ik meer heldere kleuren droeg. Bij een test bleek ik inderdaad een lentetype te zijn geworden. Ik wist ook wel wat ik wilde qua kleding, alleen: ik vond het niet. In de meeste winkels hangen allemaal dezelfde dingen in donkere kleuren of pasteltinten.
Reden om contact op te nemen met Martine. Toen ik haar website bekeek, dacht ik: ‘Dat lijkt me gewoon een heel leuk mens’. En dat was ook zo 😀.

Twee keer heeft ze me als personal shopper mee Haarlem in genomen. Wat een luxe om zo iemand te hebben die met je meedenkt, je dingen aanreikt, je uit je comfortzone lokt en je weer zelfvertrouwen geeft (we hadden voortdurend discussie over mijn kledingmaat, haha). “Je kunt dit echt hebben, staat je prachtig!”.

Martine verstond de kunst om me kledingstukken te laten passen die ik zelf nooit zou kiezen (leuk, verrassend) en balanceert goed tussen uitdagen en grenzen accepteren (“jij kunt dit wel mooi vinden maar ik ga dit nooit dragen.”). Het is echt een feestje om met haar op stap te gaan.

Thuis heb ik eens flink de bezem door mijn linnenkast gehaald en nu ligt / hangt ie vol met een prachtige, kleurige, en erg vrouwelijke garderobe waarbij ik alle items ook nog eens op verschillende manieren met elkaar kan combineren. Daarmee was het de investering dubbel en dwars waard.

Mission completed: I coloured my closet!

personal shopper
aankopen samen met Colour Your Closet

Rinie

Een klein jaar geleden heb ik uit nieuwsgierigheid bij Martine een kleuranalyse gedaan en dat vond ik echt heel erg leuk om te ervaren en vooral een eyeopener omdat ik dacht dat ik wel wist welke kleuren bij mij goed staan. Maar ook kleuren buiten mijn comfortzone en waar ik totaal niet naar keek, bleken het ook erg goed te doen. Leerzaam en verrassend!

Afgelopen vrijdag heb ik weer gebruik gemaakt van Martine haar dienst  als “personal shopper”. De aanleiding is dat ik graag een powersuite wilde kopen voor een congres waar ik als dagvoorzitter zal gaan fungeren in een zaal met tussen de 100-150 salaris professionals aankomend april. Dus zakelijk gekleed goed voor de dag komen wat past bij een groot zakelijk event als dit maar toch jezelf blijven door passende kleurcombinaties te gebruiken. Een uitdaging vond ik.

Wat was ik blij dat ik dit heb gedaan, dank voor deze ochtend. Ik was in veilige handen en voelde mij zeer op mijn gemak door de persoonlijke aandacht van Martine. Ze luisterde goed en keek naar wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Ze maakte de juiste keuzes op mijn lichaamsbouw, lengte en huidskleur. Martine haalde de beste versie van mijzelf omhoog doordat zij een garderobe heeft samengesteld die helemaal is afgestemd op mijn kleur en stijl voor deze zakelijke situatie.

Wat mij ook opviel is Martine d’r continue up-to-date kennis over alles wat maar met kleding, kledingwinkels, modetrends, diverse stoffen, kleuren en stijlen te maken heeft en die weten toe te passen zonder uit het oog te verliezen de persoon die zij voor zich heeft. Of het de schoenen zijn, panty’s, bijpassend (corrigerend) ondergoed tot en met de juiste match met tassen of sieraden. Bij Martine ben je aan het juiste adres. Beste Martine, ik zal jou dan ook nu en in de toekomst van harte aanbevelen.

Tina Schoorl  – Administratiekantoor Via Tina

Personal shopper ervaring

Zodra ik Martine had ontmoet bij BNI heb ik een kleuranalyse ingepland. En wat ben ik daar blij mee! Allereerst was het leerzaam. Ik heb andere kleuren leren kennen, die beter bij me passen dan ik eerst droeg. En mijn kledingkast is veel kleuriger geworden. Daarnaast heb ik door Martine veel efficiënter leren shoppen. Binnen lopen, kleuren scannen en alles wat niet in mijn kleurenpalet ligt, gewoon negeren.

In juni heb ik Martine gevraagd om mij te helpen met een outfit voor mijn jubileumfeest. Ik werd als een prinses behandeld en kreeg allemaal mooie, kleurige kleding om te passen in een winkel waarvan ik het bestaan nog niet eens wist.. Na korte tijd had ik een mooie outfit waar ik de hele zomer nog plezier van heb gehad. De andere mensen die ik heb doorgestuurd naar Martine zijn ook allemaal vol lof. Ik kan iedereen dus van harte aanbevelen om bij Martine langs te gaan of met haar te gaan shoppen!

 

Else
contact of een afspraak met Colour Your Closet

Wat ben ik blij dat ik bij Martine een kledingadvies ben gaan inwinnen!
Na de menopauze en lichaamsveranderingen wist ik het niet meer. Tijd om een nieuwe fase in te gaan en dat in mijn kleding tot uitdrukking te brengen. Maar hoe?
Martine gaf mij het antwoord in haar advies. Vriendelijk, belangstellend, goed luisterend en kijkend, geeft ze je het gevoel dat je er toe doet, dat je mooi bent zoals je bent en dat ze dat samen met jou gaat benadrukken. Dat deed ze! Nieuwe verrassende en passende keuzes die ik zelf nooit uit een rek had gehaald, weg van mijn dagelijkse « uniform »: jeans en tunieken. Heerlijk, beetje durven, een feest!
Van harte aan te bevelen.
Dank je Martine!

Martine Leurquin

Ik ben nooit eerder op stap geweest met een stijladviseur of aan personal shopping gedaan, maar kan het iedereen aanbevelen. En dan natuurlijk om jou dan in te huren! Je legt geen persoonlijke stijl stempel op je adviezen, maar houdt echt rekening met de persoon die je adviseert en luistert. Heeeeel fijn! De complimenten die ik vervolgens van vrienden krijg op mijn nieuwe outfits zijn een aangename bijkomstigheid.

Het gave eraan vind ik dat mijn nieuwe kleding anders is dan wat ik normaal zou hebben gekocht – je hebt mij wat dat betreft uit mijn comfortzone gehaald – maar tegelijkertijd passen ze ook echt bij me, dus ik draag ze ook echt!

Daarnaast is met jou shoppen ook heel gezellig; een leuk middagje uit waarbij de tijd gewoon vliegt!

Je maakt je naam van jouw bedrijf goed waar; mijn kledingkast is een stuk kleurrijker na vorige week woensdag! Tegen iedereen die ook eens behoefte heeft aan iets anders, of beter voor de dag wil komen, zeg ik; Colour Your Closet

Sandra Reeb-Gruber (FotoGenoten)

Ooit heb ik een kleuranalyse laten doen, dus ik weet wat kleur voor je kan doen. Bij het besluit om een uitgebreide zakelijke fotoshoot van mijn team te laten maken, heb ik daarom Martine van Colour Your Closet ingeschakeld.

Een week voor de fotoshoot hebben wij een ochtend met Martine alles over kleding, kleuren en vormen doorgenomen.

Mijn dames kregen een uitgebreid advies over welke kleur en welke kleding het beste bij hun past. Dat is niet alleen heel leuk om te doen maar je krijgt ook ‘de beste versie van jezelf’.  En, wie wil dat nou niet?

Martine is helemaal zichzelf als zij aan de slag gaat met de styling. Zij is een fijn mens, gezellig, kundig en geduldig. Want als vrouwen iets bezig houdt dan is het wel kleding: zij horen graag alles wat Martine te vertellen heeft, vragen veel en gaan graag in discussie. Heerlijk al die aandacht!

Met behulp van Martine staan we in onze ‘beste versie’ op de foto. Het is eigenlijk onvoorstelbaar wat dit advies met je kan doen en het is ook nog erg leuk om te doen.

Martine, als ik de kans krijg zal ik je bij iedereen aanbevelen. Want iedereen wil en kan er, met behulp van jou, op zijn allerbest uitzien!

 

Irma Pouw, Pouw HR Advies

Van mijn dochter kreeg ik een bon voor kleur/stijladvies cadeau. Na de overgang is mijn lichaam veranderd en ik vond het vaak moeilijk om kleding te kiezen, waar ik ook blij van werd. We gingen samen naar Martine, waar we eerst kennis maakten in een prettige omgeving. De kleuranalyse was verrassend. Hoewel ik intuïtief vaak wel de goede kleur koos, bleek er veel meer te kunnen buiten de “veilige” kleuren! Na het nemen van de maten en invullen van vragenlijsten heeft Martine voor mij een stijlboek gemaakt, dat we bij het 2e bezoek doornamen met veel tips op maat, waar ik erg blij mee ben.
Martine doet haar werk met plezier en dat kun je merken! Zij heeft persoonlijke aandacht, stelt je op je gemak. Dankbaar voor een lief cadeau van mijn dochter en een fijne adviseur! Ik kijk nu anders naar kleding, merk dat ik meer zelfvertrouwen heb op dat vlak. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Ria

Cadeau

Het kleur-en stijladvies dat ik van Martine heb gekregen, heeft mij veel plezier én inzicht gegeven! Martine is in staat om de persoon voor zich in het middelpunt te zetten en de mooie, sterke kanten aan het licht te brengen. Een boost voor het zelfvertrouwen! De kleurenwaaier gaat standaard mee de stad in; ik heb voor het eerst rode kleding gekocht en durf mezelf te laten zien. Samen met mijn dochters heb ik genoten van de persoonlijke aandacht van Martine.

Karina

“De workshop was super leuk! De dames waren heel, heel enthousiast. Leuk om te zien hoe makkelijk je met iedere vraag omgaat. Overal een goede tip of idee voor hebt en dat met een fijne nuchterheid en humor! Ennuh je tips waren gelijk succesvol… Ik kwam thuis vraagt mijn man of ik afgevallen was? Nou dat was natuurlijk echt niet zo, maar ik had mijn truitje in mijn broek om mijn bovenlijf in te korten en mijn benen te verlengen! Ik kwam niet meer bij, direct resultaat van de workshop. Mijn dag kon niet meer stuk! Dank voor deze geweldige middag!”

 

Kiki (47)Nijmegen

Eindelijk de tijd genomen om je te vertellen dat ik 80% van de kleding die je voor mij uitgezocht hebt met het stijladvies, heb besteld. En dat alle kleding perfect past en prachtig staat! Echt alles!
Niet alleen krijg ik veel complimenten, belangrijker, ik voel me zekerder, meer mezelf en mooier. En nu heb ik ook nog de promotie gekregen die ik wilde…

Al met al, goed nieuws! Nogmaals veel dank Martine.

Hieke (30)