Personal shopper ervaring

Share

Een kleine jaar geleden heb ik uit nieuwsgierigheid bij jouw een kleuranalyse gedaan en dat vond ik echt heel erg leuk om te ervaren en vooral een eyeopener omdat ik dacht dat ik wel wist welke kleuren bij mij goed staan maar kleuren buiten mijn comfortzone en waar ik totaal niet naar keek bleken het ook erg goed te doen. Leerzaam en verrassend!

Afgelopen vrijdag heb ik weer gebruik gemaakt van je dienst en wel als “personal shopper”. De aanleiding is dat ik graag een powersuite wilde kopen voor een congres waar ik als dagvoorzitter zal gaan fungeren in een zaal met tussen de 100-150 salaris professionals aankomend april. Dus zakelijk gekleed goed voor de dag komen wat past bij een groot zakelijk event als dit maar toch jezelf blijven door passende kleurcombinaties te gebruiken. Een uitdaging vond ik.

Wat was ik blij dat ik dit heb gedaan, dank voor deze ochtend. Ik was in veilige handen en voelde mij zeer op mijn gemak door persoonlijke aandacht. Je luisterde goed en keek naar wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Je maakte de juiste keuzes op mijn lichaamsbouw en lengte en huidskleur, je haalde de beste versie van mijzelf omhoog doordat je een garderobe hebt samen gesteld die helemaal is afgestemd op mijn kleur en stijl voor deze zakelijke situatie.

Wat mij opviel is je continue up-to-date kennis over alles wat maar met kleding, kledingwinkels, modetrends, diverse stoffen, kleuren en stijlen en die weten toe te passen zonder uit het oog te verliezen de persoon die je voor je hebt. Of het de schoenen zijn, panty’s, bijpassend (corrigerend) ondergoed tot en met de juiste match met tassen of sieraden. Bij Martine ben je aan het juiste adres. Beste Martine, ik zal jou dan ook nu en in de toekomst van harte aanbevelen.

Tina Schoorl  – Administratiekantoor Via Tina