Skip to content

Diensten

Kleuradvies

De kledingkleur die wij dragen heeft veel impact op ons uiterlijk, op hoe we ons voelen en hoe anderen naar ons kijken. Hoe komt het toch dat bepaalde kleuren heel mooi staan?

Kledingadvies

Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur voor een manier van kleden. Dit is vaak een aangeleerde voorkeur voor bepaalde modellen en kleuren. Maar matcht dit nog steeds met wie jij bent en vooral wat je wil uitstralen?

Personal Shopping

Samen een ochtend of middag op pad om op basis van jouw wensen en budget de door jouw gewenste kleding te vinden. Ik selecteer de beste winkels voor jou op basis van jouw mooiste kleuren, jouw persoonlijke stijl en beschikbare budget.

Flitsconsult herenadvies

Twijfel je of jouw stijl van kleden nog steeds matcht met jouw leeftijd, beroepsgroep of collega’s? Of wil je kort kennismaken met wat ik voor je kan betekenen op het gebied van kledingadvies?

Online personal shopping

Bij een online personal shopping ontvang je een online, persoonlijk stijlboard met minimaal 10 verschillende combinaties van kleding die specifiek past bij jouw kleur, stijl, wensen en budget.

Garderobe Check

Heb je een overvolle kledingkast, maar toch het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken? Een garderobe check kan het verschil maken.

Zakelijk advies of training

Investeer in de beste versie van uw medewerkers! Welke eerste indruk uw medewerkers achterlaten, wordt voor 55% bepaald door het uiterlijk van deze persoon.

Let me Colour Your Closet! 

DutchEnglish