Skip to content

Adviezen

Stijladvies

Een stijladvies voor een betere uitstraling

Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur voor een manier van kleden. Dit is vaak een aangeleerde voorkeur voor bepaalde modellen en kleuren. Maar matcht dit nog steeds met wie jij bent en vooral wat je wil uitstralen?

Wil je weten wat jou het beste staat? En hoe jij je uitstraling kunt versterken of veranderen? Kies dan voor mijn stijladvies. Bij een stijladvies kijken wij samen naar wie jij bent, wat je staat en vooral wat je wilt uitstralen. Ongeacht of je lang, klein, dik of dun bent, het gaat om het maken van de juiste keuzes! Wat wil je benadrukken en wat kunnen we eventueel verbloemen?

Tijdens het stijladvies bespreken we wat voor jou de beste stoffen, dessins, kapsels en accessoires zijn. Aan de hand van een figuuranalyse kijken we welke modellen het beste bij je passen, welke (kleur)combinaties en stoffen je het beste staan en bij welke gelegenheid.

Uiteraard kijken we ook naar door jou meegebrachte kleding of de kleding in jouw kast en hoe wij deze beter kunnen combineren. Als afsluiting van mijn stijladvies ontvang je per email een persoonlijk stijlboek met daarin alles wat wij besproken hebben. Zo is het voor jou eenvoudig om terug te kijken naar mijn adviezen. Afhankelijk van jouw wensen en vragen duurt een stijladvies ongeveer 2 uur.

Let me Colour Your Closet
DutchEnglish