Skip to content

Stijladvies

Ontdek jouw persoonlijke stijl

Wil je weten wat jou het beste staat? En hoe jij je uitstraling kunt versterken of veranderen? Kies dan voor mijn stijladvies. Bij een stijladvies kijken wij samen naar wie jij bent, wat je staat en vooral wat je wilt uitstralen. Ongeacht of je lang, klein, dik of dun bent, het gaat om het maken van de juiste keuzes!

Wat houdt een stijladvies in?

Tijdens het stijladvies bespreken we wat voor jou de beste vormen, stoffen, dessins en accessoires zijn. Welke modellen passen het beste bij je, welke (kleur)combinaties en stoffen staan je het beste en bij welke gelegenheid.

Uiteraard kijken we ook naar door jou meegebrachte kleding of de kleding in jouw kast en hoe wij deze beter kunnen combineren. Je ontvangt na mijn stijladvies een persoonlijk (online) stijlboek met daarin alles wat wij besproken hebben. Zo is het voor jou eenvoudig om terug te kijken naar mijn adviezen.

Werkwijze en kosten

Een stijladvies duurt ongeveer 2 uur en kan bij jou thuis of op locatie. Een stijladvies kost €299 (inclusief digitaal persoonlijk stijlboek) en kan ook in combinatie met een kleuradvies en/of een garderobecheck. De combinatie kleur- en stijladvies kost €397,- of stijladvies en garderobecheck €595,- (exclusief eventuele reiskosten van €0,30 per km vanuit Haarlem).

Wat zeggen klanten over mijn stijladvies?

Voor mij is een kleur en stijl-advies een cadeau aan jezelf dat zich dubbel en dwars terugverdient. Na een inspirerende ochtend met Martine weet ik welke kleuren mij het beste staan en welke kledingstijlen mijn sterke punten accentueren. Nu ik mijn stijl en kleur beter op het netvlies heb, kies en koop ik makkelijker mijn kleding, ben ik creatiever in het samenstellen van outfits en krijg ik vaker te horen dat ik er goed uitzie. Bijkomend voordeel is ook dat mijn kledingkast lekker opgeruimd is.
Janneke Stokroos
Wat ben ik blij dat ik bij Martine een kledingadvies ben gaan inwinnen! Na de menopauze en lichaamsveranderingen wist ik het niet meer. Tijd om een nieuwe fase in te gaan en dat in mijn kleding tot uitdrukking te brengen. Maar hoe? Martine gaf mij het antwoord in haar advies. Vriendelijk, belangstellend, goed luisterend en kijkend, geeft ze je het gevoel dat je er toe doet, dat je mooi bent zoals je bent en dat ze dat samen met jou gaat benadrukken. Dat deed ze! Nieuwe verrassende en passende keuzes die ik zelf nooit uit een rek had gehaald, weg van mijn dagelijkse « uniform »: jeans en tunieken. Heerlijk, beetje durven, een feest! Van harte aan te bevelen. Dank je Martine!
Martine Leurquin
Van mijn dochter kreeg ik een bon voor kleur/stijladvies cadeau. Na de overgang is mijn lichaam veranderd en ik vond het vaak moeilijk om kleding te kiezen, waar ik ook blij van werd. We gingen samen naar Martine, waar we eerst kennis maakten in een prettige omgeving. De kleuranalyse was verrassend. Hoewel ik intuïtief vaak wel de goede kleur koos, bleek er veel meer te kunnen buiten de “veilige” kleuren! Na het nemen van de maten en invullen van vragenlijsten heeft Martine voor mij een stijlboek gemaakt, dat we bij het 2e bezoek doornamen met veel tips op maat, waar ik erg blij mee ben. Martine doet haar werk met plezier en dat kun je merken! Zij heeft persoonlijke aandacht, stelt je op je gemak. Dankbaar voor een lief cadeau van mijn dochter en een fijne adviseur! Ik kijk nu anders naar kleding, merk dat ik meer zelfvertrouwen heb op dat vlak. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Ria
Het kleur-en stijladvies dat ik van Martine heb gekregen, heeft mij veel plezier én inzicht gegeven! Martine is in staat om de persoon voor zich in het middelpunt te zetten en de mooie, sterke kanten aan het licht te brengen. Een boost voor het zelfvertrouwen! De kleurenwaaier gaat standaard mee de stad in; ik heb voor het eerst rode kleding gekocht en durf mezelf te laten zien. Samen met mijn dochters heb ik genoten van de persoonlijke aandacht van Martine.
Karina

Interesse in een stijladvies?

Heb je interesse in een persoonlijk stijladvies? Neem dan contact met mij op. Dat kan per email via martine@colouryourcloset.com, per telefoon 06-10162520 of via WhatsApp

Je kan ook hieronder je gegevens invullen en dan neem ik binnen 1 werkdag contact met je op.

Ik gebruik je gegevens alleen om je vraag te beantwoorden. Zie ook mijn privacyverklaring.

Let me Colour Your Closet