Skip to content

Garderobecheck

Ontdek jouw garderobe (opnieuw!)

Heb je een overvolle kledingkast, maar toch het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken? Een garderobe check kan het verschil maken. Weg met al die overbodige kledingstukken en hallo nieuwe combinaties! Ik help je graag bij het sorteren van jouw kleding, zodat er alleen nog maar mooie kledingstukken overblijven. Kleding die bij je past, zoals jij je graag wil laten zien.

Wat houdt een garderobe check precies in?

Ik kom naar je toe en we gaan samen door je hele kast. We bekijken al je kleding en bepalen eerst wat mag blijven (kleding met de juiste kleur en pasvorm voor jouw lichaam) en wat weg mag (kleding zonder de juiste kleur en/of pasvorm). Na de garderobe check komt het moment waar je op gewacht hebt… van de kleding die overgebleven is, maken we mooie nieuwe outfits. Deze zetten we op de foto zodat je een goed overzicht hebt van een aantal leuke combinaties die je zo uit de kast kan trekken. Sla ze op in je telefoon of plak deze foto’s in je kast en je hoeft nooit meer na te denken over het combineren van jouw kleding. Uiteraard kijken we ook naar welke items nog missen in jouw kledingkast.

Werkwijze en kosten

Na afloop van onze garderobecheck heb je een opgeruimde, eventueel op kleur gesorteerde kast met kleding die je ook daadwerkelijk draagt! Daarnaast heb je concreet een aantal mooie outfits en weet je welke items je nog kunt aanschaffen om jouw garderobe compleet te maken. Zodat je nooit meer twijfelend voor je kast staat en je altijd een leuke combinatie uit je kast kunt toveren. Een garderobe check duurt ongeveer 3 uur en kost €297,- (exclusief eventuele reiskosten van €0,30 per km vanuit Haarlem).

Wat zeggen klanten over mijn garderobecheck?

“Hoe komt het toch dat je in bepaalde kleren je altijd heel lekker voelt en in andere kleren onzeker en als je jezelf in de spiegel ziet, steeds denkt, nee? ” Deze vraag hield me al tijden bezig en ik kon er maar geen antwoord op vinden. Dus benaderde ik Martine. Haar website sprak me aan, haar visie en de reacties van haar klanten. Van te voren had ik zelf een selectie gemaakt, kleding waar ik me altijd goed in voel, een stapel twijfelgevallen en kleding die ik weg wilde doen. Martine kwam bij me thuis en na kennis gemaakt te hebben gingen we aan de slag. Ze begon alles te bekijken en vroeg me ondertussen om dingen te passen. Keer op keer haalde ze uit de stapel van “weg doe kleren” iets met de vraag; “waarom doe je dit weg? Trek het eens aan”. Ze liet me zien dat je met heel eenvoudige hulpmiddelen en door anders combineren heel veel kunt maken van dezelfde kleren. Door een leuk riempje toe te voegen werd een outfit totaal anders van uitstraling. Een denim blouse op een nette broek, gaf gelijk een wat losser en speelser geheel. Martine kan heel goed zien wat je uitstraling is en hoe je daar het accent op kunt leggen en de goede kanten van jezelf kunt versterken. Langzamerhand werd de stapel “weg doe kleren” kleiner en mijn garderobe groter. En daar werd ik heel blij van, want kleding wegdoen die je hebt gekocht, om iets wat je mooi hebt gevonden, is toch nooit leuk. Uiteindelijk bleef er een stapeltje over van dingen die verouderd waren of me echt niet meer mooi stonden of naar beneden haalden. En dat is fijn want nu heb ik weer een verlanglijstje om wat items te gaan vervangen! De foto’s die ze van me had genomen heeft ze, heel zorgvuldig op een besloten en persoonlijke pinterest pagina gezet, samen met wat tips van kleding die mooi bij me zouden staan. Alles in mijn kast is nu opnieuw ingeruimd en opgeruimd wat weg gedaan kon, een heerlijk gevoel! Een geweldige investering en een heel erg leuke middag! Dank je wel, Martine.
Garderobe check – Monique (Amstelveen)

Interesse in een garderobecheck?

Heb je interesse in een garderobecheck? Neem dan contact met mij op. Dat kan per email via martine@colouryourcloset.com, per telefoon 06-10162520 of via WhatsApp

Je kan ook hieronder je gegevens invullen en dan neem ik binnen 1 werkdag contact met je op.

Ik gebruik je gegevens alleen om je vraag te beantwoorden. Zie ook mijn privacyverklaring.

Let me Colour Your Closet