Skip to content

Garderobecheck

Ontdek jouw garderobe (opnieuw!)

Heb je een overvolle kledingkast, maar toch het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken? Een garderobe check kan het verschil maken. Weg met al die overbodige kledingstukken en hallo nieuwe combinaties! Ik help je graag bij het sorteren van jouw kleding, zodat er alleen nog maar mooie kledingstukken overblijven. Kleding die bij je past, zoals jij je graag wil laten zien.

Wat houdt een garderobe check precies in?

Ik kom naar je toe en we gaan samen door je hele kast. We bekijken al je kleding en bepalen eerst wat mag blijven (kleding met de juiste kleur en pasvorm voor jouw lichaam) en wat weg mag (kleding zonder de juiste kleur en/of pasvorm). Na de garderobe check komt het moment waar je op gewacht hebt… van de kleding die overgebleven is, maken we mooie nieuwe outfits. Deze zetten we op de foto zodat je een goed overzicht hebt van een aantal leuke combinaties die je zo uit de kast kan trekken. Sla ze op in je telefoon of plak deze foto’s in je kast en je hoeft nooit meer na te denken over het combineren van jouw kleding. Uiteraard kijken we ook naar welke items nog missen in jouw kledingkast.

Wat heb je na afloop van een garderobe check?

Na afloop van onze garderobecheck heb je een opgeruimde, eventueel op kleur gesorteerde kast met kleding die je ook daadwerkelijk draagt! Daarnaast heb je concreet een aantal mooie outfits en weet je welke items je nog kunt aanschaffen om jouw garderobe compleet te maken. Zodat je nooit meer twijfelend voor je kast staat en je altijd een leuke combinatie uit je kast kunt toveren.

Een garderobe check neemt een ochtend of middag in beslag. Geef gerust aan wanneer het jou het beste uitkomt, dan kijk ik of het past.

Is een garderobecheck ook iets voor jou? 

Let me Clean up Your Closet
DutchEnglish