Skip to content

Kleuradvies kleding

Ontdek welke kleuren jou laten stralen

Heb jij geen idee welke kleuren jou goed staan? Vraag jij je af waarom je je in sommige kleuren heel krachtig en mooi voelt en in andere kleuren een grijs muisje? Koop je regelmatig kleding die qua kleur eigenlijk niet bij je past?

Of een kleur bij jou staat wordt bepaald door meerdere factoren. Tijdens een kleuradvies kleding licht ik deze verschillende aspecten toe en laat ik zien wat kleur met jou doet en welke kleuren jou het meeste laten stralen!

Wat kun je met een kleuradvies kleding?

Als je eenmaal weet welke kleuren mooi bij jou staan….

  • Bespaart je dat geld want je doet geen miskopen meer op het gebied van kleur
  • Levert het je extra tijd op want je kunt sneller kleding kopen omdat je weet welke kleuren je in de winkel moet hebben
  • Hoef je minder kleding aan te schaffen omdat je kleding beter combineert met elkaar

Werkwijze en kosten

Een kleuradvies kleding duurt ongeveer 1 uur en kan bij jou thuis of op locatie. Een kleuradvies kan vanaf 2 personen of in combinatie met een stijladvies en/of een garderobecheck.

De kosten voor een kleuradvies zijn €125,- per persoon. De combinatie kleur- en stijladvies kost €397,- of kleur/stijladvies en garderobecheck €697,-

Je ontvangt altijd een persoonlijke kleurenwaaier met 160 kleuren (t.w.v. €25,-)

Wat zeggen klanten over mijn kleur advies?

Zodra ik Martine had ontmoet bij BNI heb ik een kleuranalyse ingepland. En wat ben ik daar blij mee! Allereerst was het leerzaam. Ik heb andere kleuren leren kennen, die beter bij me passen dan ik eerst droeg. En mijn kledingkast is veel kleuriger geworden. Daarnaast heb ik door Martine veel efficiënter leren shoppen. Binnen lopen, kleuren scannen en alles wat niet in mijn kleurenpalet ligt, gewoon negeren. In juni heb ik Martine gevraagd om mij te helpen met een outfit voor mijn jubileumfeest. Ik werd als een prinses behandeld en kreeg allemaal mooie, kleurige kleding om te passen in een winkel waarvan ik het bestaan nog niet eens wist.. Na korte tijd had ik een mooie outfit waar ik de hele zomer nog plezier van heb gehad. De andere mensen die ik heb doorgestuurd naar Martine zijn ook allemaal vol lof. Ik kan iedereen dus van harte aanbevelen om bij Martine langs te gaan of met haar te gaan shoppen!
Else
Van mijn dochter kreeg ik een bon voor kleur/stijladvies cadeau. Na de overgang is mijn lichaam veranderd en ik vond het vaak moeilijk om kleding te kiezen, waar ik ook blij van werd. We gingen samen naar Martine, waar we eerst kennis maakten in een prettige omgeving. De kleuranalyse was verrassend. Hoewel ik intuïtief vaak wel de goede kleur koos, bleek er veel meer te kunnen buiten de “veilige” kleuren! Na het nemen van de maten en invullen van vragenlijsten heeft Martine voor mij een stijlboek gemaakt, dat we bij het 2e bezoek doornamen met veel tips op maat, waar ik erg blij mee ben. Martine doet haar werk met plezier en dat kun je merken! Zij heeft persoonlijke aandacht, stelt je op je gemak. Dankbaar voor een lief cadeau van mijn dochter en een fijne adviseur! Ik kijk nu anders naar kleding, merk dat ik meer zelfvertrouwen heb op dat vlak. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Ria
Het kleur-en stijladvies dat ik van Martine heb gekregen, heeft mij veel plezier én inzicht gegeven! Martine is in staat om de persoon voor zich in het middelpunt te zetten en de mooie, sterke kanten aan het licht te brengen. Een boost voor het zelfvertrouwen! De kleurenwaaier gaat standaard mee de stad in; ik heb voor het eerst rode kleding gekocht en durf mezelf te laten zien. Samen met mijn dochters heb ik genoten van de persoonlijke aandacht van Martine.
Karina

Interesse in een persoonlijk kleuradvies kleding?

Heb je interesse in een persoonlijk kleuradvies? Neem dan contact met mij op. Dat kan per email via martine@colouryourcloset.com, per telefoon 06-10162520 of via WhatsApp

Je kan ook hieronder je gegevens invullen en dan neem ik binnen 1 werkdag contact met je op.

Ik gebruik je gegevens alleen om je vraag te beantwoorden. Zie ook mijn privacyverklaring.

Let me Colour Your Closet