Skip to content

Workshop Kledingstijl

Ontdek elkaars beste kledingstijl

Heb je altijd al willen weten waarom dat ene jasje jou zo leuk staat? En waarom die bepaalde blouse altijd in jouw kast blijft hangen? Dan is de kledingstijl workshop iets voor jou.

Wat houdt de workshop precies in?

In een ochtend of middag leer je alles over welke modellen perfect aansluiten op jouw figuur. Je leert hoe je jouw lichaamsvorm het beste kunt accentueren en met welke kledingstukken en accessoires je dat het beste kunt doen. We bespreken ieders meegenomen kledingstukken; wat zijn jouw toppers en waarom zijn het floppers? Na afloop van de workshop heb je inzicht in wat jou staat en waarom bepaalde kleding beter bij jou past dan andere kledingstukken.

Werkwijze en kosten

Een workshop Kledingstijl duurt ongeveer 2,5 uur en kan bij jou thuis of op locatie (ook in het weekend mogelijk). Het tarief is €75 per persoon (inclusief btw voor particulieren) en €0,35 per km reiskosten. De workshop is te boeken bij minimaal 4 personen.

Wat zeggen klanten over mijn workshop kledingstijl?

Ooit heb ik een kleuranalyse laten doen, dus ik weet wat kleur voor je kan doen. Bij het besluit om een uitgebreide zakelijke fotoshoot van mijn team te laten maken, heb ik daarom Martine van Colour Your Closet ingeschakeld. Een week voor de fotoshoot hebben wij een ochtend met Martine alles over kleding, kleuren en vormen doorgenomen. Mijn dames kregen een uitgebreid advies over welke kleur en welke kleding het beste bij hun past. Dat is niet alleen heel leuk om te doen maar je krijgt ook ‘de beste versie van jezelf’. En, wie wil dat nou niet? Martine is helemaal zichzelf als zij aan de slag gaat met de styling. Zij is een fijn mens, gezellig, kundig en geduldig. Want als vrouwen iets bezig houdt dan is het wel kleding: zij horen graag alles wat Martine te vertellen heeft, vragen veel en gaan graag in discussie. Heerlijk al die aandacht! Met behulp van Martine staan we in onze ‘beste versie’ op de foto. Het is eigenlijk onvoorstelbaar wat dit advies met je kan doen en het is ook nog erg leuk om te doen. Martine, als ik de kans krijg zal ik je bij iedereen aanbevelen. Want iedereen wil en kan er, met behulp van jou, op zijn allerbest uitzien!
Irma Pouw

Interesse in een workshop?

Heb je interesse in een workshop? Neem dan contact met mij op. Dat kan per email via martine@colouryourcloset.com, per telefoon 06-10162520 of via WhatsApp

Je kan ook hieronder je gegevens invullen en dan neem ik binnen 1 werkdag contact met je op.

Ik gebruik je gegevens alleen om je vraag te beantwoorden. Zie ook mijn privacyverklaring.

Let me Colour Your Closet