Skip to content

Kleding
advies

Den Haag

Ben jij op zoek naar iemand die jou kan voorzien van een eerlijk advies op het gebied van kleding, kleur en stijl in Den Haag? Dan ben je bij Colour Your Closet aan het juiste adres! Ik ben Martine Verheij van Colour Your Closet en op enthousiaste wijze adviseer ik jou bij het zoeken naar de juiste kledingstijl die bij jou past en jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Eerlijk en deskundig transparant kledingadvies in Den Haag

edereen heeft een persoonlijke manier en stijl van kleden en daar wil Colour Your Closet niets aan veranderen. Echter ga ik wel samen met jou kijken of de manier van kleden nog steeds match met wie jij bent en wat jij wil uitstralen en hoe we dit waar nodig kunnen aanpassen. Door het geven van professioneel kledingadvies in Den Haag ben ik in staat om mensen opnieuw kennis te laten maken met zichzelf en de beste versie van zichzelf naar boven te halen! Bij het geven van het juiste kledingadvies spelen een aantal factoren een belangrijke rol. Hierbij kun je denken aan persoonlijke, maar ook zeker fysieke kenmerken die bepalend zijn voor het dragen van de juiste kleding. Het belangrijkste vind ik dat mijn klanten zich prettig voelen in hun kleding en dat zij een uitstraling hebben waar zij zelf van genieten. Over welke fysieke kenmerken ben jij erg tevreden en is het wel terecht dat je ontevreden bent over bepaalde lichaamsdelen? Uiteraard wordt er op een vertrouwelijke manier omgegaan met de gegeven informatie en hanteer ik een uiterst persoonlijke aanpak in mijn rol als kleur– en stijladviseur.

Neem contact met mij op voor kledingadvies in Den Haag

Ik kom graag met jou in contact om mijn werkzaamheden als kledingadviseur in Den Haag en omstreken toe te lichten en te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Wil jij meer weten over de diensten van Colour Your Closet? Neem dan gerust contact met mij op via telefoonnummer 06 – 10162520 of stuur een e-mail naar martine@colouryourcloset.com. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen, waarna ik zo snel mogelijk contact met je zal opnemen.

Let me Colour Your Closet!