Skip to content

Kleding
advies

Haarlem

Wil jij altijd de mooiste versie van jezelf laten zien en heb je behoefte aan een professioneel kledingadvies in Haarlem? Dan is Colour Your Closet de aangewezen partij om jou te adviseren en te helpen op het gebied van kleding, kleur en stijl. Ik ben Martine Verheij van Colour Your Closet en op enthousiaste wijze adviseer en help ik jou bij het zoeken naar de juiste kledingstijl die bij jou past en jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Bij het geven van kledingadvies in Haarlem vind ik het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met de wensen en behoeften van mijn klanten. Als kledingconsultant ga ik samen met jou op zoek naar de kleding en kleuren die het beste jou passen en waar jij je prettig en comfortabel bij voelt.

Kledingadvies Haarlem voor een weergaloze uitstraling

Je zult er versteld van staan hoeveel effect kleding, kleuren en stijlen hebben op de uitstraling van mensen. Ook de details tellen mee en vaak zijn dit juist bepalende factoren voor het maken of breken van een passende en matchende outfit. Alvorens ik mijn adviezen en tips deel met mijn klanten, gaan we eerst kijken naar jou. Wie ben jij, waar sta je voor en wat wil je uitstralen? Door het maken van de juiste keuzes laat ik het samen met jou de mooiste versie van jezelf naar boven komen. Uiteraard geef ik jou de beste tips en trucs tijdens het kledingadvies in Haarlem om bepaalde punten van je figuur te benadrukken of te verbloemen.

Meer weten over kledingadvies in Haarlem?

Ben jij op zoek naar nieuwe kleuren, een andere look of wil je graag laten zien wie je bent en waar je voor staat? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak op het gebied van kledingadvies in Haarlem. Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Colour Your Closet via telefoonnummer 06 – 10162520 of door een e-mail te sturen naar martine@colouryourcloset.com.

Let me Colour Your Closet!