Skip to content

Kleuradvies

Leiden

Een professioneel kleuradvies in Leiden en omgeving kan jou helpen om te bepalen welke impact de kleding op ons heeft en hoe de buitenwereld naar ons kijkt. Ik ben Martine Verheij en eigenaar van Colour Your Closet, gespecialiseerd in het adviseren en helpen van mensen op het gebied van kledingadvies. Mijn passie voor kleur– en kledingkeuzes van mensen is de reden voor mij om voor dit vak te doen. Ik zoek voor iedereen de beste versie van zichzelf! Ik vind het heerlijk om mensen te adviseren en helpen in de zoektocht naar de juiste kledingstijl die bij hun persoonlijkheid past. Misschien is het je wel eens opgevallen dat de kleuren die wij dragen meer zeggen over ons dan dat je denkt. Iedereen heeft weleens van die dagen dat je in de spiegel kijkt en niet tevreden bent met de huidige kleurcombinaties van kleding, haar en accessoires.

Waarom kleuradvies Leiden?

Om de mooist versie van jezelf te kunnen laten zien, ga ik samen met jou op zoek naar de kleuren die het beste bij jou staan. Hoe een kleur een persoon staat is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Deze factoren zal ik nader toelichten in mijn rol als kleuradviseur in Leiden. Het geven van een kleuradvies kan op locatie in Leiden en omgeving en neemt ongeveer 1 tot 1,5 uur tijd in beslag. Als je eenmaal weet welke kleuren jou laten stralen en een weerspiegeling zijn van jouw persoonlijkheid levert je dat een hoop voordelen op. Je bespaart jezelf niet alleen veel tijd en geld door miskopen op het gebied van kleur uit te sluiten, maar je zult ook merken dat je minder kleding hoeft aan te schaffen omdat je oog hebt gekregen voor het perfect combineren van je garderobe.

Meer weten over kleuradvies in Leiden?

Wil jij ook een eerlijk en transparant kleuradvies krijgen en miskopen op het gebied van kleding elimineren? Kijk hier voor de tarieven van een deskundig kleuradvies in Leiden of neem vrijblijvend contact met Colour Your Closet op om jouw wensen en behoeften nader toe te lichten in een afspraak.

Let me Colour Your Closet!