Skip to content

Personal shopper

Amstelveen

Als jij op zoek bent naar de mooiste versie van jezelf, dan is een personal shopper in Amstelveen echt iets voor jou. Ik ben Martine Verheij en met Colour Your Closet voorzie ik mensen van het beste kleur- en stijladvies. Ik vind het heerlijk om samen met mijn klanten te ontdekken welke kleuren en stijlen het beste passen en daarnaast jou te voorzien van een eerlijk en transparant advies bij het winkelen. Ik kan mij goed voorstellen dat je geen tijd of geen zin hebt om de nieuwste outfits bij elkaar te shoppen en dan kan een personal shopper in Amstelveen uitstekend van pas komen.

Advies van een personal shopper in Amstelveen

Mijn passie voor kleur –en kledingkeuzes van mensen is de reden voor mij om voor dit vak te kiezen. Ik zoek voor iedereen de beste versie van zichzelf! Ik ben  gespecialiseerd in het geven van adviezen en workshops op het gebied van kleur en kleding, zakelijke uitstraling en persoonlijke stijl. Als kleur – en stijladviseur ga ik samen met jou – of voor jou – op pad om de best passende kleding voor jou uit te zoeken en jou te laten stralen in jouw kleur en perfecte stijl.

Met veel enthousiasme gaan we samen op pad om te kijken welke kleding, stijl en kleuren het beste bij jouw persoonlijkheid en uitstraling passen én waar jij je lekker in voelt. Voordat ik met jou op pad ga om de nieuwste outfits te scoren zal ik een aantal winkels selecteren die passen bij jouw stijl en budget. Zo voorkom ik dat  je urenlang op zoek bent naar passende en matchende kleding en bespaar je jezelf een hoop kostbare tijd. Alle kleding die ik samen met jou aanschaf, is perfect op elkaar afgestemd en is daardoor goed te combineren. Ga voor een personal shopper in Amstelveen en creëer een garderobe die helemaal is afgestemd op jouw kleur en stijl!

Meer weten over personal shopper in Amstelveen?

Wil jij  ook een stijl die écht bij je past en worden voorzien van een eerlijk en deskundig advies op het gebied van kleur, stijl en kleding?

En ben je op zoek naar een personal shopper in Amstelveen en omgeving die jou kan voorzien van het beste advies? Neem dan contact op met Colour Your Closet middels de gegevens op de contactpagina en ga samen met mij op pad om de beste outfits te scoren

Let me Colour Your Closet!