Skip to content

Personal shopper

Amsterdam

Als jij altijd op zoek bent naar kleur –en kledingcombinaties die het beste bij jou passen, is een personal shopper in Amsterdam echt iets voor jou! Ben jij ook toe aan een nieuwe garderobe en heb je geen zin of simpelweg geen tijd om nieuwe kledingstukken toe te voegen aan jouw kledingkast? Colour Your Closet is gespecialiseerd in het geven van adviezen en workshops op het gebied van kleding, stijl, zakelijke presentatie en personal styling.

Iedereen wil natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen en het dragen van passende en stijlvolle kleding geeft hier absoluut een positieve bijdrage aan. Vind jij het moeilijk om de juiste kleding te vinden die bij jou past, heb je geen idee welke kleuren het beste staan of heb je geen zin/tijd om te winkelen? Ik ben een ervaren personal shopper in Amsterdam en omgeving die samen met jou – of voor jou – op pad gaat om de nieuwste outfits te scoren die het beste bij jou passen!

Mijn werk als personal shopper in Amsterdam

Mijn werk als personal shopper in Amsterdam gaat verder dan alleen kijken welke kleding bij jou past en waar je dit kunt kopen. Alvorens we op pad gaan om de beste outfits voor jou te scoren, bespreken we wat jouw wensen en behoeften zijn op het gebied van kleding en welk budget jij vrij wilt maken voor nieuwe kleding. Op basis hiervan selecteer ik een aantal winkels die voor jou geschikt zijn aan de hand van jouw mooiste kleuren, persoonlijke stijl en beschikbare budget. Naast het feit dat ik jou voorzie van een eerlijk kledingadvies als personal shopper in Amsterdam, bespaar je ook nog eens veel geld omdat ik miskopen voorkom. Samen gaan we voor jou op zoek naar een garderobe die perfect op jou is afgestemd en waar jij je uiteraard lekker in voelt.

Meer informatie over personal shopper Amsterdam?

Heb jij ook moeite om goede kledingcombinaties aan te schaffen en samen te stellen of ontbreekt het jou aan tijd om zelf de winkels af te struinen? Colour Your Closet geeft jou het beste kledingadvies en zorgt ervoor dat jouw kast straks volhangt met perfect passende en matchende kleding. Ben jij nieuwsgierig geworden naar mijn werkzaamheden als personal shopper in Amsterdam of heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op en wie weet gaan wij straks samen de stad in, op zoek naar de beste outfits!

Let me Colour Your Closet!