Skip to content

Personal shopper

Rotterdam

Ben je op zoek naar een personal shopper in Rotterdam? Wanneer je toe bent aan een nieuwe garderobe of wanneer je (stiekem) een hekel hebt aan shoppen, is het inzetten van een personal shopper in Rotterdam echt een uitkomst. Geheel afhankelijk van jouw wensen shoppen wij samen of ga ik alleen op pad voor je. Gebaseerd op jouw kledingstijl en jouw beste kleuren scoren wij dan samen of scoor ik voor jou de beste items.

Voordelen van een personal shopper in Rotterdam

Een groot voordeel van een personal shopper is dat je niet langer thuis komt met een trui of broek die je achteraf gezien toch niet zo mooi vindt. Je doet geen miskoop meer en bespaart hierdoor een hoop geld. Hoeveel items heb je momenteel in je kast liggen die je nog nooit gedragen hebt? Misschien zit zelfs het prijskaartje er nog aan. Ik zorg er als jouw personal shopper voor dat dit verleden tijd is!

Tijd besparen dankzij personal shopping in Rotterdam

Een tweede voordeel is dat het inzetten van een personal shopper in Rotterdam je ontzettend veel tijd scheelt. Hoe vaak ben je urenlang naar de stad of het winkelcentrum gegaan en ben je met één of twee kledingstukken thuis gekomen? Ook dit voorkom ik graag voor jou! Ik weet bij winkels ik moet zijn in Rotterdam voor jouw stijl, smaak en budget. Zodoende stel ik een garderobe samen die op jouw kleur en stijl is afgestemd. Op deze manier zie jij er privé, en ook op je werk mooi uit.

Hoe ga ik te werk als jouw personal shopper in Rotterdam?

Als wij overlegd hebben over het budget en jouw wensen, ga ik voor jou op pad of wij gaan samen winkelen. In een paar uur garandeer ik je dat je met kleding thuiskomt die je past en draagt! Als ik voor je ga shoppen, hoef je het alleen nog maar te passen.

Contact

Ben je benieuwd naar de tarieven voor personal shopping in Rotterdam? Bekijk de tarieven hier. Heb je vragen of wil je graag kennismaken? Neem gerust contact met mij op via 06-10162520 of vul mijn terugbelformulier aan de rechterkant in. Ik neem zo gauw mogelijk contact met je op!

Let me Colour Your Closet!