Skip to content

Personal shopper

Den Haag

Ben jij op zoek naar een ervaren personal shopper in Den Haag of omgeving? Dan ben je bij Colour Your Closet aan het juiste adres! Ik ben Martine Verheij, bedenker en oprichtster van Colour Your Closet. Ik ben gespecialiseerd in het geven van adviezen en workshops op het gebied van kleur en kleding, zakelijke uitstraling, en persoonlijke stijl. Mijn passie voor kleur –en kledingkeuzes van mensen is de reden voor mij om voor dit vak te kiezen. Ik zoek voor iedereen de beste versie van zichzelf!

Als personal shopper in Den Haag en omgeving ga ik voor jou, of samen met jou, op zoek naar nieuwe outfits die qua kleur –en kledingstijl het beste bij jou passen en waar jij je prettig in voelt.

Voordelen van een personal shopper in Den Haag

Colour Your Closet begrijpt maar al te goed dat je niet altijd tijd of zin hebt om op zoek te gaan naar passende en matchende kleding. En als je dan wel eindelijk op pad bent om een nieuwe outfit te scoren, is het vaak lastig om te bepalen of de kleding bij jou past of niet. Ik weet hoe heerlijk het is om een eerlijk kledingadvies te krijgen van iemand met oog voor detail en ik vind het dan ook fantastisch om te fungeren als personal shopper in Den Haag. Het is niet alleen gezelliger om samen met een personal shopper de kledingwinkels af te struinen in Den Haag, maar brengt meer voordelen met zich mee.

Je komt nooit meer thuis met kleding die je eigenlijk toch niet mooi vindt en miskopen zijn gegarandeerd uitgesloten! Alvorens ik met of voor jou op pad ga selecteer ik een aantal winkels op basis van jou kleding –en kleurbehoeften en budget, zodat we op een efficiënte manier kunnen gaan winkelen. Naast het feit dat je jezelf een hoop kostbare tijd én geld bespaart door meteen de juiste kleding aan te schaffen, heb je ook nog eens de beschikking over een prachtige garderobe die compleet is afgestemd op jouw kleur en stijl! Uiteraard houd ik als personal shopper in Den Haag rekening met al jouw wensen en behoeften en zorg ik ervoor dat de kleding ook weer perfect is te combineren.

Meer weten over personal shopper Den Haag?

Ben jij op zoek naar passend kleur –en stijladvies en ben je geïnteresseerd in mijn diensten als personal shopper in de omgeving van Den Haag? Neem gerust contact met mij op middels telefoonnummer 06-10162520 of stuur een e-mail naar martine@colouryourcloset.com. Je kunt ook een berichtje achterlaten op de contactpagina, waarna ik zo snel mogelijk contact met je opneem!

Let me Colour Your Closet!