Skip to content

Styling

Haarlem

Ben jij op zoek naar een adviseur op het gebied van kledingstyling in Haarlem en omgeving? Ik ben Martine Verheij en ik help jou graag met het ontdekken van jouw beste kleur –en kledingcombinaties die perfect weerspiegelen wie jij bent en wilt uitstralen.

Mijn missie is om iedere klant te laten stralen in zijn eigen kleuren of stijl, waarbij ik werk in een persoonlijke en vertrouwelijke sfeer. Bij het adviseren en helpen van mensen in Haarlem op het gebied van styling ben ik duidelijk naar de klant toe, probeer ik zo praktisch mogelijk te zijn en zorg ik ervoor dat mijn adviezen direct toepasbaar zijn.

Stylingadvies op maat in Haarlem

Advies op het gebied van styling in Haarlem maakt het niet alleen mogelijk dat jij de mooiste versie van jezelf laat zien, maar zorgt er ook voor dat je in de toekomst veel kostbare tijd en moeite kunt besparen. Je garderobe zal niet meer volhangen met kledingstukken die je ooit hebt gekocht, maar waar je je toch niet prettig bij voelt. Het geven van een eerlijk en transparant stylingadvies in Haarlem en omgeving gaat verder dan alleen bepalen welke kleuren, stijl en kleding goed bij jou passen. Samen met jou kijk ik hoe we jou uitstraling kunnen versterken en hoe we jouw persoonlijkheid kunnen laten terugkomen in jouw kleding. Uiteraard nemen we ook het benadrukken en eventueel verbloemen van bepaalde fysieke kenmerken mee in het stylingadvies.

Maak een afspraak voor stylingadvies Haarlem

Het geven van kleur-, styling –en kledingadvies gaat gepaard met de zoektocht naar de beste stoffen, dessins, kapsels en accessoires die bij jou passen. Door het maken van een figuuranalyse kijken we welke modellen het beste bij jou passen en welk kledingstijlen jouw persoonlijkheid perfect weerspiegelen.

 Om meer te weten te komen over mijn werkzaamheden als stylingadvies in Haarlem kun je contact opnemen met Colour Your Closet, zodat we een intakegesprek kunnen inplannen. In dit gesprek kijken wij naar wat ik voor jou kan betekenen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact met mij opnemen via de contactpagina. Je kunt hier ook een berichtje achterlaten, zodat ik zo snel mogelijk contact met jou op kan nemen!

Let me Colour Your Closet!