Stylist Amsterdam

Stylist AmsterdamBen jij op zoek naar een ervaren stylist in Amsterdam en omgeving? Dan ben je bij Colour Your Closet aan het juiste adres! Vind jij het moeilijk om te bepalen welke kleuren en stijl kleding het beste bij jou past en kun je moeilijk de juiste kleding vinden? Kom je vaak thuis met een tas vol kleding waarvan de je helft uiteindelijk kunt bestempelen als miskoop?

De mooiste versie van jezelf

Ik ben Martine Verheij en bedenker en oprichtster van Colour Your Closet. Ik vind het heerlijk om mensen te adviseren op het gebied van kleur en stijl, zodat jij altijd de mooiste versie van jezelf kunt laten zien. Ik ben een styliste in Amsterdam en omgeving die op een enthousiaste en persoonlijke wijze mensen voorzie van een deskundig en eerlijk advies, waarbij ik ervoor zorg dat jouw uitstraling een weerspiegeling is van je persoonlijkheid. Colour Your Closet hecht veel waarde aan het geven van een eerlijk advies in een persoonlijke en vertrouwelijke sfeer die jou als klant een waardevolle ervaring oplevert en veel tijd, geld en miskopen kan besparen in de toekomst.

Stylingadvies in Amsterdam

Ik vind het als erg belangrijk dat iedereen zich comfortabel en lekker voelt in de kleding die hij of zij draagt. Ik ga samen met jou onderzoeken welke stijl het beste bij jouw persoonlijkheid past en wat we kunnen doen om de juiste uitstraling te vinden waar jij je prettig bij voelt. Als styliste in Amsterdam zijn de wensen en behoeften van mijn klanten altijd prioriteit nummer één!

Ik ben een stylingadviseur in en rondom Amsterdam met oog voor detail en persoonlijke aanpak. Bij het geven van stijladvies bespreken we welke stoffen, dessins, kapsels en accessoires het beste bij jou passen en ervoor zorgen dat jij je goed voelt met de gekozen uitstraling. Door het toepassen van een goede figuuranalyse kijk ik welke modellen het beste bij jou passen en welke kleur –en kledingcombinaties jouw persoonlijke uitstraling compleet maken.

Meer informatie over styling in Amsterdam?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Colour Your Closet of wil je meer weten over mijn werkzaamheden als styliste in Amsterdam? Neem contact met mij op via telefoonnummer 06-10162520 of stuur een e-mail naar martine@colouryourcloset.com, zodat we een afspraak kunnen maken om alles wat jij belangrijk vindt omtrent kleding –en stijladvies te bespreken.