Skip to content

Stylist

Amsterdam

Ben jij op zoek naar een ervaren stylist in Amsterdam en omgeving? Dan ben je bij Colour Your Closet aan het juiste adres! Vind jij het moeilijk om te bepalen welke kleuren en stijl kleding het beste bij jou past en kun je moeilijk de juiste kleding vinden? Kom je vaak thuis met een tas vol kleding waarvan de je helft uiteindelijk kunt bestempelen als miskoop?

k ben een stylingadviseur in en rondom Amsterdam met oog voor detail en persoonlijke aanpak. Bij het geven van stijladvies bespreken we welke stoffen, dessins, kapsels en accessoires het beste bij jou passen en ervoor zorgen dat jij je goed voelt met de gekozen uitstraling. Door het toepassen van een goede figuuranalyse kijk ik welke modellen het beste bij jou passen en welke kleur –en kledingcombinaties jouw persoonlijke uitstraling compleet maken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Colour Your Closet of wil je meer weten over mijn werkzaamheden als styliste in Amsterdam? Neem contact met mij op via telefoonnummer 06-10162520 of stuur een e-mail naar martine@colouryourcloset.com, zodat we een afspraak kunnen maken om alles wat jij belangrijk vindt omtrent kleding –en stijladvies te bespreken. 

Let me Colour Your Closet!