Kleuren voorjaar/zomer 2023

Elk jaar verheug ik mij meer op het voorjaar, jij ook? De winter was altijd mijn favoriete seizoen, maar inmiddels heb ik meer met de lente en met warmere temperaturen! Het komt ook door alle vrolijke kleuren van de nieuwe collecties in de winkel.

Dit zijn ze dan…. de kleuren die je dit voorjaar veel zal tegenkomen. Inmiddels heb ik al veel nieuwe zomerkleding gezien in de winkel en je wordt er heel blij van! Het wordt een kleurrijke zomer, dat kan niet anders.

De kleuren die dit jaar gekozen zijn als kleuren van dit seizoen, zijn altijd een combinatie van warme en koele kleuren, zodat iedereen ermee uit de voeten kan. In de winkel zie ik het groen en paars (lila?) opvallend vaak, maar het heftige geel nog iets minder. Dat kan uiteraard ook met de eerste voorjaarscollecties te maken hebben en dat de andere (fellere) kleuren nog moeten komen. Ik ben alvast in mijn kast gedoken en via Vinted geshopt. Dit is het resultaat, een voorproefje op de lente:

Wil je weten welke zomerkleuren nou echt bij jou passen? Kom dan een kleuranalyse doen! Dan weet je het niet alleen voor dit voorjaar maar voor de rest van je leven… Neem contact op

En wil je weten of de kleuren van dit voorjaar in jouw persoonlijke kleurenpalet vallen of wil je weten hoe je deze kleuren combineert? Op 20 mei organiseer ik op mijn nieuwe locatie in Haarlem de Workshop Trendkleuren. Tijdens de workshop leer ik je alles over hoe je de trendkleuren naar jouw kleurseizoen vertaalt en hoe jij alle trendkleuren kunt gebruiken in jouw kledingcombinaties.

Wanneer: 20 mei van 10 tot 12 uur

Waar: Kenaupark 17 Haarlem

Kosten: €25 pp incl. koffie/thee en lekkers (betaling met een tikkie)

Aantal deelnemers: max. 7 (gaat door met minimaal 3 deelnemers)

Interesse? Klik hier!

Facebook
Twitter
LinkedIn