Skip to content

Stylist

Den Haag

Ben jij op zoek naar een ervaren en deskundige stylist in de omgeving van Den Haag die samen met jou op zoek gaat naar de beste versie van jezelf? Ik ben Martine Verheij en ik ben gespecialiseerd in het adviseren en helpen van mensen op het gebied van kleding, kleuren en stijlen. Op enthousiaste en persoonlijke wijze ga ik samen met jou ontdekken welke kleur- en kledingcombinaties het beste bij jou passen en hoe jij de mooiste versie van jezelf naar boven kunt halen.

Als styliste in Den Haag adviseer ik jou bij het dragen van kleding en kleuren die jouw persoonlijkheid weerspiegelen en waar jij je prettig bij voelt. Ik vind het belangrijk dat de keuzes die wij samen voor jou maken op één lijn staan met de manier hoe jij je wilt voelen en wat jij graag wilt uitstralen. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften wat betreft kleding, kleuren en stijlen gaan we jou uitstraling versterken.

Voordelen van stylist Den Haag

Naast het feit dat ik als stylist in Den Haag je altijd zal voorzien van een eerlijk kleur,- stijl –en kledingadvies om de mooiste versie van jezelf te laten zien, brengt het verder nog een aantal aanzienlijke voordelen met zich mee. Miskopen zijn verleden tijd en het zal je een hoop tijd en geld besparen door kleding te kopen waarvan je ook zeker weet dat je het met een goed en zelfverzekerd gevoel gaat dragen. Daar waar de efficiëntie van een styliste in Den Haag niet het enige is, heb je ook nog eens een compleet op elkaar afgestemde garderobe om verschillende stijlen met elkaar te combineren. De wensen en behoeften van mijn klanten zijn vanzelfsprekend het belangrijkste in mijn rol als stylist in Den Haag en vooraf gaan we daarom uitgebreid bespreken wat je precies wilt en welk budget je hiervoor beschikbaar wilt maken.

Meer informatie over stylist Den Haag?

Wil jij ook snel en efficiënt worden geadviseerd en geholpen door een stylist in Den Haag waarbij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat? Neem gerust contact Colour Your Closet op om een afspraak in te plannen, zodat we kunnen kijken waar de mogelijkheden liggen en wat ik voor jou kan betekenen. Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 06 – 10162520 of per e-mail op martine@colouryourcloset.com.

Let me Colour Your Closet!